APS therapie voor huisdieren

APS Therapie wordt al jaren succesvol toegepast in de humane sector maar lang niet iedereen kent de mogelijkheden van de APS Therapie op gebied van behandeling van huisdieren zoals honden en katten. Ook deze dieren kunnen lijden aan kwalen die uitstekend te behandelen zijn met de APS Therapie apparatuur.

Denk hier aan bijvoorbeeld honden met HD en katten met pijn gerelateerde klachten. APS Therapie kan dan zeker een hele goede optie zijn daar de therapie geen aanslag is op het dier maar juist een heilzame werking heeft. Het dier zal u dankbaar zijn voor de prettige behandeling die het ondergaat.

APS therapie voor paarden

Het paard zal sneller kunnen herstellen en minder vatbaar zijn voor blessures. Tevens wordt het energieniveau van het paard op een hoger peil gebracht wat ook weer een voordeel geeft op gebied van blessures en prestaties.

Acupressuur & APS therapie bij paarden

Het lichaam van een paard toont in vele opzichten grote gelijkenissen met het menselijk lichaam. Daarom kunnen we ook in de paardenwereld gebruik maken van het succes van APS- Therapie. Zo kunnen sportpaarden middels een eenvoudige vorm van behandelen op een hoger niveau gebracht worden, blessures kunnen effectief behandeld worden en uw paard zal u dankbaar zijn!

Bij de behandeling van dieren kan APS worden gebruikt maar ook Acupressuur

Maar wat houdt acupressuur nu precies in :

Als het paard ziek of gewond is, raden we u aan eerst een dierenarts te raadplegen.